Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2343
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | MARIAN, Grigore | en_US |
dc.contributor.author | BANARI, Alexandru | en_US |
dc.contributor.author | GUDÎMA, Andrei | en_US |
dc.contributor.author | NAZAR, Boris | en_US |
dc.contributor.author | PAVLENCO, Andrei | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-12-20T12:47:46Z | - |
dc.date.available | 2023-12-20T12:47:46Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | BANARI A. Îmbunătățrea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin tratamente termochimice. În: Materialele conferinței internaționale „Agriculture and food industry - Achievements and perspectives” UTM, Chișinău 11-12 noiembrie 2022. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/23130 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/2343 | - |
dc.description.abstract | Scopul acestui studiu este de a evalua principalele caracteristici ale peleților obținuți din amestecuri de biomasă generată de două specii de arbuști fructiferi (cătina albă și murul) în combinație cu paiele de grâu. În tabelul ce urmează se prezintă programul cercetărilor și rezultatele obținute în acest studiu. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.relation | 20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei | en_US |
dc.subject | amestecuri | en_US |
dc.subject | cătină albă | en_US |
dc.subject | mur | en_US |
dc.subject | paie de grâu | en_US |
dc.subject | peleți | en_US |
dc.subject | valoare calorifică | en_US |
dc.subject | conținutul de cenușă | en_US |
dc.title | Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Sectorul agroalimentar – realizări și perspective | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Simpoz-Sector-Agroalimentar-Realizari-perspective-2022-p-119-121.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.