Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2343
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMARIAN, Grigoreen_US
dc.contributor.authorBANARI, Alexandruen_US
dc.contributor.authorGUDÎMA, Andreien_US
dc.contributor.authorNAZAR, Borisen_US
dc.contributor.authorPAVLENCO, Andreien_US
dc.date.accessioned2023-12-20T12:47:46Z-
dc.date.available2023-12-20T12:47:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationBANARI A. Îmbunătățrea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin tratamente termochimice. În: Materialele conferinței internaționale „Agriculture and food industry - Achievements and perspectives” UTM, Chișinău 11-12 noiembrie 2022.en_US
dc.identifier.urihttp://repository.utm.md/handle/5014/23130-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/2343-
dc.description.abstractScopul acestui studiu este de a evalua principalele caracteristici ale peleților obținuți din amestecuri de biomasă generată de două specii de arbuști fructiferi (cătina albă și murul) în combinație cu paiele de grâu. În tabelul ce urmează se prezintă programul cercetărilor și rezultatele obținute în acest studiu.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomaseien_US
dc.subjectamestecurien_US
dc.subjectcătină albăen_US
dc.subjectmuren_US
dc.subjectpaie de grâuen_US
dc.subjectpelețien_US
dc.subjectvaloare calorificăen_US
dc.subjectconținutul de cenușăen_US
dc.titleÎmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecurien_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceSectorul agroalimentar – realizări și perspectiveen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1other-
Appears in Collections:Conference Abstracts
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Simpoz-Sector-Agroalimentar-Realizari-perspective-2022-p-119-121.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.