Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2343
Title: | Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri | Authors: | MARIAN, Grigore BANARI, Alexandru GUDÎMA, Andrei NAZAR, Boris PAVLENCO, Andrei |
Keywords: | amestecuri;cătină albă;mur;paie de grâu;peleți;valoare calorifică;conținutul de cenușă | Issue Date: | 2022 | Source: | BANARI A. Îmbunătățrea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin tratamente termochimice. În: Materialele conferinței internaționale „Agriculture and food industry - Achievements and perspectives” UTM, Chișinău 11-12 noiembrie 2022. | Project: | 20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei | Conference: | Sectorul agroalimentar – realizări și perspective | Abstract: | Scopul acestui studiu este de a evalua principalele caracteristici ale peleților obținuți din amestecuri de biomasă generată de două specii de arbuști fructiferi (cătina albă și murul) în combinație cu paiele de grâu. În tabelul ce urmează se prezintă programul cercetărilor și rezultatele obținute în acest studiu. |
URI: | http://repository.utm.md/handle/5014/23130 http://cris.utm.md/handle/5014/2343 |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Simpoz-Sector-Agroalimentar-Realizari-perspective-2022-p-119-121.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.