Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2343
Title: Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri
Authors: MARIAN, Grigore 
BANARI, Alexandru 
GUDÎMA, Andrei 
NAZAR, Boris 
PAVLENCO, Andrei 
Keywords: amestecuri;cătină albă;mur;paie de grâu;peleți;valoare calorifică;conținutul de cenușă
Issue Date: 2022
Source: BANARI A. Îmbunătățrea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin tratamente termochimice. În: Materialele conferinței internaționale „Agriculture and food industry - Achievements and perspectives” UTM, Chișinău 11-12 noiembrie 2022.
Project: 20.80009.5107.13 Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei 
Conference: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
Abstract: 
Scopul acestui studiu este de a evalua principalele caracteristici ale peleților obținuți din amestecuri de biomasă generată de două specii de arbuști fructiferi (cătina albă și murul) în combinație cu paiele de grâu. În tabelul ce urmează se prezintă programul cercetărilor și rezultatele obținute în acest studiu.
URI: http://repository.utm.md/handle/5014/23130
http://cris.utm.md/handle/5014/2343
Appears in Collections:Conference Abstracts

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Simpoz-Sector-Agroalimentar-Realizari-perspective-2022-p-119-121.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.