Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2458
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorTURCANU, Dinuen_US
dc.date.accessioned2023-12-28T09:07:59Z-
dc.date.available2023-12-28T09:07:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/2458-
dc.description.abstractInvenția se referă la industria produselor de morărit și panificație și poate fi utilizată în asigurarea securității alimentare și nutriționale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de glutenen_US
dc.subjectproduse de morărit, securitate alimentarăen_US
dc.titleProcedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum)en_US
dc.typeAwarden_US
dc.relation.conferenceInfoinvent 2023en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Software Engineering and Automatics-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Computers, Informatics and Microelectronics-
Appears in Collections:01-Gold Medals
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Infoinvent_2023_Gold_Turcanu D..pdf330.6 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.