Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/887
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | en_US |
dc.contributor.author | CHIRSANOVA, Aurica | en_US |
dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T05:41:32Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T05:41:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/887 | - |
dc.description.abstract | Cercetarea este dedicată creării de noi produse funcționale folosind compuși bioactivi extrași din materiale vegetale autohtone. A fost dezvoltată tehnologia unui sos de cofetărie funcțional pe bază de Carob (Ceratonia siliqua) fără zahăr adăugat. Pentru prima dată au fost utilizare păstăi de Carob autohton în calitate de materii prime vegetale cu potențial funcțional. | en_US |
dc.subject | sos de cofetărie, Carob, produse funcționale | en_US |
dc.title | SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT | en_US |
dc.type | Award | en_US |
dc.relation.conference | ICE-USV 2021 | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-0056-5939 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4257-1840 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
Appears in Collections: | 02-Silver Medals |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ICE_USV_2021_Silver_Chirsanova A..pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.