Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/887
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCAPCANARI, Tatianaen_US
dc.contributor.authorCHIRSANOVA, Auricaen_US
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.date.accessioned2021-10-18T05:41:32Z-
dc.date.available2021-10-18T05:41:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/887-
dc.description.abstractCercetarea este dedicată creării de noi produse funcționale folosind compuși bioactivi extrași din materiale vegetale autohtone. A fost dezvoltată tehnologia unui sos de cofetărie funcțional pe bază de Carob (Ceratonia siliqua) fără zahăr adăugat. Pentru prima dată au fost utilizare păstăi de Carob autohton în calitate de materii prime vegetale cu potențial funcțional.en_US
dc.subjectsos de cofetărie, Carob, produse funcționaleen_US
dc.titleSOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATen_US
dc.typeAwarden_US
dc.relation.conferenceICE-USV 2021en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.orcid0000-0002-0056-5939-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
Appears in Collections:02-Silver Medals
Files in This Item:
File Description SizeFormat
ICE_USV_2021_Silver_Chirsanova A..pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.