Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/893
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSAVCENCO, Alexandraen_US
dc.date.accessioned2021-10-18T13:03:32Z-
dc.date.available2021-10-18T13:03:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/893-
dc.description.abstractElaborarea tehnologiei de obținere a colorantului natural galben din petale de Șofrănel, care va avea stabilitatea termică înaltă și va fi potrivit pentru o gamă largă de produse alimentare.en_US
dc.subjectcolorant natural, petale de Șofrănelen_US
dc.titleELABORAREA TEHNOLOGIEI DE OBȚINERE A COLORANTULUI GALBEN ALIMENTAR DIN PETALE DE ȘOFRĂNELen_US
dc.typeAwarden_US
dc.relation.conferenceICE-USV 2021en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:03-Bronze Medals
Files in This Item:
File Description SizeFormat
ICE_USV_2021_Bronze_Savcenco A..pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.