Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/893
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | SAVCENCO, Alexandra | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T13:03:32Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T13:03:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/893 | - |
dc.description.abstract | Elaborarea tehnologiei de obținere a colorantului natural galben din petale de Șofrănel, care va avea stabilitatea termică înaltă și va fi potrivit pentru o gamă largă de produse alimentare. | en_US |
dc.subject | colorant natural, petale de Șofrănel | en_US |
dc.title | ELABORAREA TEHNOLOGIEI DE OBȚINERE A COLORANTULUI GALBEN ALIMENTAR DIN PETALE DE ȘOFRĂNEL | en_US |
dc.type | Award | en_US |
dc.relation.conference | ICE-USV 2021 | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | 03-Bronze Medals |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ICE_USV_2021_Bronze_Savcenco A..pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.