Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2458| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | en_US |
| dc.contributor.author | TURCANU, Dinu | en_US |
| dc.date.accessioned | 2023-12-28T09:07:59Z | - |
| dc.date.available | 2023-12-28T09:07:59Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/2458 | - |
| dc.description.abstract | Invenția se referă la industria produselor de morărit și panificație și poate fi utilizată în asigurarea securității alimentare și nutriționale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten | en_US |
| dc.subject | produse de morărit, securitate alimentară | en_US |
| dc.title | Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum) | en_US |
| dc.type | Award | en_US |
| dc.relation.conference | Infoinvent 2023 | en_US |
| item.grantfulltext | open | - |
| item.fulltext | With Fulltext | - |
| crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
| crisitem.author.dept | Department of Software Engineering and Automatics | - |
| crisitem.author.orcid | 0000-0003-4257-1840 | - |
| crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
| crisitem.author.parentorg | Faculty of Computers, Informatics and Microelectronics | - |
| Appears in Collections: | 01-Gold Medals | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Infoinvent_2023_Gold_Turcanu D..pdf | 330.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.