Browsing by Author COSCIUG, Lidia

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Gluten-free cookiesSIMINIUC, Rodica ; COSCIUG, Lidia 
2022Influence of Culinary Treatment on Soriz Mineral Elements (Sorghum Oryzoidum)SIMINIUC, Rodica ; COSCIUG, Lidia 
2011Modificarea calităţii biscuiţilor aglutenici obţinuţi din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrareSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI Alexandra 
2011Modificarea calităţii pandişpanului aglutenic din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrareSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI, Alexandra 
2021PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVECHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj