Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1049
Title: | Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină | Authors: | SCRIPCARI, Ion GRUMEZA, Irina MACARI, Artur GUDIMA, Angela COEV, Ghenadie |
Keywords: | carne, semifabricat, ovină | Issue Date: | 2017 | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a semi-fabricatelor din carne tocată de ovină. Procedeul, conform invenţiei, include mărunţirea cărnii de ovină cu o maşină de tocat cu diametrul ochiurilor sitei de 2-3 mm, amestecarea cărnii tocate într-un malaxor cu şrot de nuci, sare de uz alimentar, bicarbonat de sodiu, usturoi proaspăt, piper negru măcinat şi apă potabilă, modelarea semifabricatelor, ambalarea şi, ermetizarea. |
Description: | MD 1063 Z |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1049 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1. MD 1063 Procedeu de obținere a semifabricatelor din carne de ovină.pdf | 179.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.