Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1049
Title: Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină
Authors: SCRIPCARI, Ion 
GRUMEZA, Irina 
MACARI, Artur 
GUDIMA, Angela 
COEV, Ghenadie 
Keywords: carne, semifabricat, ovină
Issue Date: 2017
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a semi-fabricatelor din carne tocată de ovină.
Procedeul, conform invenţiei, include mărunţirea cărnii de ovină cu o maşină de tocat cu diametrul ochiurilor sitei de 2-3 mm, amestecarea cărnii tocate într-un malaxor cu şrot de nuci, sare de uz alimentar, bicarbonat de sodiu, usturoi proaspăt, piper negru măcinat şi apă potabilă, modelarea semifabricatelor, ambalarea şi, ermetizarea.
Description: 
MD 1063 Z
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1049
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
1. MD 1063 Procedeu de obținere a semifabricatelor din carne de ovină.pdf179.14 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.