Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1085
Title: | Umplutură funcţională pentru patiserie | Authors: | CAZAC, Viorica SIMINIUC, Rodica GROSU, Carolina GUTIUM, Olga |
Keywords: | produse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specifice | Issue Date: | 2021 | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la produsele de patiserie, în particular la umpluturi pentru patiserie cu proprietăţi senzoriale unice şi proprietăţi funcţionale specifice. Umplutura, conform invenţiei, conţine: şrot din miez de nucă Juglans Regie L. 300...370 g, zahăr tos 70...90 g și vanilie 1 păstaie. |
Description: | MD 1564 Y |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1085 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
57. MD 1564 Umplutură funcţională pentru patiserie.pdf | 267.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.