Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1085
Title: Umplutură funcţională pentru patiserie
Authors: CAZAC, Viorica 
SIMINIUC, Rodica 
GROSU, Carolina 
GUTIUM, Olga 
Keywords: produse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specifice
Issue Date: 2021
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la produsele de patiserie, în particular la umpluturi pentru patiserie cu proprietăţi senzoriale unice şi proprietăţi funcţionale specifice.
Umplutura, conform invenţiei, conţine: şrot din miez de nucă Juglans Regie L. 300...370 g, zahăr tos 70...90 g și vanilie 1 păstaie.
Description: 
MD 1564 Y
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1085
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
57. MD 1564 Umplutură funcţională pentru patiserie.pdf267.7 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.