Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1087
Title: | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | Authors: | SIMINIUC, Rodica TURCANU, Dinu |
Keywords: | panificație, patiserie, cozonac cu maia | Issue Date: | 2021 | Abstract: | Invenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, pulbere de maia cu floră spontană din făină de grâu sau de soriz, sare şi arome. |
Description: | MD 1563 Y |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1087 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
55. MD 1563 Y Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană.pdf | 5.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.