Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1089
Title: Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de in
Authors: BOAGHI (COVALIOV), Eugenia 
POPOVICI, Violina 
CAPCANARI, Tatiana 
SIMINIUC, Rodica 
GROSU, Carolina 
Keywords: morărit, panificație, alimente funcționale, pâine
Issue Date: 2021
Abstract: 
Invenţia se referă la industria de morărit şi panificaţie şi poate fi utilizată la producerea de alimente funcţionale, şi anume la fabricarea produselor de panificaţie, în special a pâinii cu un conţinut sporit de fibre alimentare prin adaosul de făină din seminţe de in.
Description: 
MD 1555 Y
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1089
Appears in Collections:02-Patents

Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.