Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1089
Title: | Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de in | Authors: | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia POPOVICI, Violina CAPCANARI, Tatiana SIMINIUC, Rodica GROSU, Carolina |
Keywords: | morărit, panificație, alimente funcționale, pâine | Issue Date: | 2021 | Abstract: | Invenţia se referă la industria de morărit şi panificaţie şi poate fi utilizată la producerea de alimente funcţionale, şi anume la fabricarea produselor de panificaţie, în special a pâinii cu un conţinut sporit de fibre alimentare prin adaosul de făină din seminţe de in. |
Description: | MD 1555 Y |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1089 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
53. MD 1555 Y Procedeu de obţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţe de in.pdf | 196.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.