Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1093
Title: | Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă | Authors: | POPESCU, Liliana GHENDOV-MOŞANU, Aliona STURZA, Rodica PATRAS, Antoanela LUNG Ildiko OPRIȘ Ocsana-Ileana SORAN Maria-Loredana |
Keywords: | industria laptelui, iaurt cu valoare biologică | Issue Date: | 2021 | Abstract: | Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei, include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea, însămânţarea cu culturi starter pentru iaurt, fermentarea, administrarea unui extract hidroalcoolic de fructe de pădure, amestecarea, ambalarea, răcirea şi maturarea iaurtului. |
Description: | MD 1497 Y |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1093 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
49. MD 1497 Y Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă.pdf | 201.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.