Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1093
Title: Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă
Authors: POPESCU, Liliana 
GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
STURZA, Rodica 
PATRAS, Antoanela 
LUNG Ildiko 
OPRIȘ Ocsana-Ileana 
SORAN Maria-Loredana 
Keywords: industria laptelui, iaurt cu valoare biologică
Issue Date: 2021
Abstract: 
Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei, include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea, însămânţarea cu culturi starter pentru iaurt, fermentarea, administrarea unui extract hidroalcoolic de fructe de pădure, amestecarea, ambalarea, răcirea şi maturarea iaurtului.
Description: 
MD 1497 Y
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1093
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
49. MD 1497 Y Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă.pdf201.53 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.