Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1099
Title: | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac | Authors: | POPESCU, A. BOAGHI (COVALIOV), Eugenia CAPCANARI, Tatiana SUHODOL, Natalia GHENDOV-MOŞANU, Aliona DESEATNICOV, Olga STURZA, Rodica |
Keywords: | dovleac, batoane funcționale, miere, cacao | Issue Date: | 2021 | Abstract: | Invenția se referă la industria alimentară, și anume la un procedeu de obţinere a batoanelor funcționale din dovleac. Procedeul, conform invenției, include amestecarea făinii din pulpă de dovleac și din semințe de dovleac cu pastă de susan (tahini), semințe de dovleac, ulei de dovleac, miere și, opțional, cacao, modelarea batoanelor din masa omogenă obținută şi păstrarea acestora la rece. |
Description: | MD 1523 Y |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1099 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
43. MD 1523 Y Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac.pdf | 190.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.