Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1099
Title: Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac
Authors: POPESCU, A. 
BOAGHI (COVALIOV), Eugenia 
CAPCANARI, Tatiana 
SUHODOL, Natalia 
GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
DESEATNICOV, Olga 
STURZA, Rodica 
Keywords: dovleac, batoane funcționale, miere, cacao
Issue Date: 2021
Abstract: 
Invenția se referă la industria alimentară, și anume la un procedeu de obţinere a batoanelor funcționale din dovleac. Procedeul, conform invenției, include amestecarea făinii din pulpă de dovleac și din semințe de dovleac cu pastă de susan (tahini), semințe de dovleac, ulei de dovleac, miere și, opțional, cacao, modelarea batoanelor din masa omogenă obținută şi păstrarea acestora la rece.
Description: 
MD 1523 Y
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1099
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
43. MD 1523 Y Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac.pdf190.79 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.