Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1317
Title: Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană
Authors: SIMINIUC, Rodica 
TURCANU, Dinu 
Keywords: Panificație, patiserie, cozonac
Issue Date: 2021
Conference: ProInvent 2021
Abstract: 
Invenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, pulbere de maia cu flo- ră spontană din făină de grâu sau de soriz, sare şi arome. Procedeul de fabricare a cozonacului include reactivarea maielei cu floră spontană din făină de grâu sau de soriz, amestecarea ingredien- telor, frământarea şi fermentarea aluatului, porţionarea şi coacerea.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1317
Appears in Collections:01-Gold Medals

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ProInvent_2021_Gold_Siminiuc R..pdf624.03 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.