Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1375
Title: | Metode de procesare a zerului | Authors: | PALADII, Irina | Keywords: | zer;filtrare;cromatografie;electroactivare | Issue Date: | 2022 | Source: | PALADII, Irina. Metode de procesare a zerului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 476-479. ISBN 978-9975-45-828-3.. | Project: | 20.80009.5007.06 | Conference: | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | Abstract: | Procesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de înaltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate în diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1375 | ISBN: | 978-9975-45-828-3 |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-476-479.pdf | 686.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.