Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1375
Title: Metode de procesare a zerului
Authors: PALADII, Irina 
Keywords: zer;filtrare;cromatografie;electroactivare
Issue Date: 2022
Source: PALADII, Irina. Metode de procesare a zerului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 476-479. ISBN 978-9975-45-828-3..
Project: 20.80009.5007.06 
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor 
Abstract: 
Procesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de înaltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate în diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1375
ISBN: 978-9975-45-828-3
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-476-479.pdf686.29 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.