Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1411
Title: | Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare | Authors: | GOLOVACI, Florin-Anastasie | Keywords: | dinamica alimentară;produse alimentare;fabricarea băuturilor;influența prețurilor;valoarea producției | Issue Date: | 2022 | Source: | GOLOVACI, Florin-Anastasie. Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.2, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 290-294. ISBN 978-9975-45-828-3.. | Conference: | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | Abstract: | Criza COVID – 19 a avut un impact considerabil asupra tuturor ramurilor economice la nivel global. În acest context, o analiză asupra evoluției industriei alimentare la nivel european și național, ar defini o imagine intrigantă în ce privește tendințele și ritmurile de dezvoltare pentru o perioadă de 10-15 ani, inclusiv perioada d pandemie. Astfel va fi posibil de evaluat obiectiv influența factorilor ce afectează direct și indirect modelul de consum al produselor de primă necesitate de către societate, precum și modele de adaptare a întreprinderilor din acest sector. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1411 | ISBN: | 978-9975-45-828-3 |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-290-294.pdf | 317.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.