Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1411
Title: Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare
Authors: GOLOVACI, Florin-Anastasie 
Keywords: dinamica alimentară;produse alimentare;fabricarea băuturilor;influența prețurilor;valoarea producției
Issue Date: 2022
Source: GOLOVACI, Florin-Anastasie. Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.2, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 290-294. ISBN 978-9975-45-828-3..
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor 
Abstract: 
Criza COVID – 19 a avut un impact considerabil asupra tuturor ramurilor economice la nivel global. În acest context, o analiză asupra evoluției industriei alimentare la nivel european și național, ar defini o imagine intrigantă în ce privește tendințele și ritmurile de dezvoltare pentru o perioadă de 10-15 ani, inclusiv perioada d pandemie. Astfel va fi posibil de evaluat obiectiv influența factorilor ce afectează direct și indirect modelul de consum al produselor de primă necesitate de către societate, precum și modele de adaptare a întreprinderilor din acest sector.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1411
ISBN: 978-9975-45-828-3
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-290-294.pdf317.53 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.