Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1460
Title: | Process for obtaining functional sauce | Authors: | POPOVICI, Violina GHENDOV-MOŞANU, Aliona PATRAS, Antoanela DESEATNICOV, Olga STURZA, Rodica |
Keywords: | Grăsimi vegetale, sos funcțional, extract | Issue Date: | 2022 | Conference: | Inventica 2022 | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la industria uleiurilor şi grăsimilor vegetale, în special la un procedeu de obţinere a sosului funcţional. Procedeul conform invenției include amestecarea extractului liposolubil de cătină sau păducel sau măceș, ulei de floarea soarelui, lapte praf, acid acetic, bicarbonat de sodiu, praf de ouă, zahăr, sare, muștar praf, amidon de porumb, acid citric și apă, încălzirea amestecului la o temperatură de 95,0 ...98,0˚C, omogenizare timp de 12...15 min, răcire la o temperatură de 20...25 °C și ambalare. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1460 |
Appears in Collections: | 01-Gold Medals |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inventica_2022_Gold_Popovici V..pdf | 7.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.