Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1592
Title: | Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate | Authors: | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina NETREBA, Natalia |
Keywords: | Bomboane glazurate, fructe uscate, produse de cofetărie | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | MD 1626; | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară, în particular la produsele de cofetărie, şi anume la un procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate. Procedeul, conform invenţiei, include inspectarea şi spălarea prunelor uscate şi/sau a stafidelor cu apă rece, blanşarea acestora cu abur timp de 5...10 min, fierberea prunelor timp de 10-15 min în sirop obţinut din apă şi zahăr luate în raport de 1:4 respectiv. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1592 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MD 1626 BDI Procedeu bomboane glazurate.pdf | 569.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.