Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2310
Title: Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.
Authors: GODOROJA, Vadim 
Issue Date: 2022
Source: GODOROJA, Vadim. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.. In: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor, Ed. 75, 30 iunie 2022, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară, 2022, p. 56. ISBN 978-9975-64-336-8.
Journal: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor 2022
Conference: Conferinţa ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor 2022
Abstract: 
Respectarea strictă a standardelor de siguranță a alimentelor pentru întregul lanț valoric presupune menținerea alimentelor și băuturilor departe de agenții patogeni dăunători, iar acest lucru poate fi realizat doar dacă fiecare etapă este strict de monitorizată. Una dintre cele mai timpurii, delicioase și sănătoase plante legumicole de primăvară, bogate în vitamine, minerale și fibre este Asparagus Officinalis L.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/2310
ISBN: 978-9975-64-336-8
Appears in Collections:Proceedings Papers

Files in This Item:
File Description SizeFormat
56_30 (1).pdf295.61 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.