Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2310
Title: | Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L. | Authors: | GODOROJA, Vadim | Issue Date: | 2022 | Source: | GODOROJA, Vadim. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.. In: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor, Ed. 75, 30 iunie 2022, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară, 2022, p. 56. ISBN 978-9975-64-336-8. | Journal: | Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor 2022 | Conference: | Conferinţa ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor 2022 | Abstract: | Respectarea strictă a standardelor de siguranță a alimentelor pentru întregul lanț valoric presupune menținerea alimentelor și băuturilor departe de agenții patogeni dăunători, iar acest lucru poate fi realizat doar dacă fiecare etapă este strict de monitorizată. Una dintre cele mai timpurii, delicioase și sănătoase plante legumicole de primăvară, bogate în vitamine, minerale și fibre este Asparagus Officinalis L. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/2310 | ISBN: | 978-9975-64-336-8 |
Appears in Collections: | Proceedings Papers |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
56_30 (1).pdf | 295.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.