Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2458
Title: | Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum) | Authors: | SIMINIUC, Rodica TURCANU, Dinu |
Keywords: | produse de morărit, securitate alimentară | Issue Date: | 2023 | Conference: | Infoinvent 2023 | Abstract: | Invenția se referă la industria produselor de morărit și panificație și poate fi utilizată în asigurarea securității alimentare și nutriționale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/2458 |
Appears in Collections: | 01-Gold Medals |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Infoinvent_2023_Gold_Turcanu D..pdf | 330.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.