Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2496
Title: Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă
Authors: SUHODOL, Natalia 
CEȘKO, Tatiana 
DESEATNICOV, Olga 
RUSEVA, Olga 
RESITCA, Vladislav 
GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
STURZA, Rodica 
Keywords: produse gelatinoase dulci
Issue Date: 2023
Series/Report no.: MD 1661;
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci.
Procedeul, conform invenției, include hidratarea gelatinei, amestecarea acesteia cu o soluţie de zahăr, adăugarea sucului de lămâie, spumarea, adăugarea pulberii și a extractului hidroalcoolic din pieliţă de struguri roşii sau tescovină de mere, sau tescovină de piersici, sau pulpă de dovleac, după care amestecul se omogenizează până la formarea unei spume stabile, se modelează şi se stabilizează, produsul finit se presară cu un amestec de zahăr pudră şi amidon și se ambalează.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/2496
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Brevet 1661.pdf486.94 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.