Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/438
Title: Asigurarea inofensivităţii lanţului alimentar prin implementarea ISO 22000:2018 în cadrul întreprinderilor din Republica Moldova
Other Titles: Ensuring the Safety of the Food Chain by Implementing ISO 22000:2018 in the Enterprises of the Republic of Moldova
Authors: ŢURCAN, Iuliu 
Keywords: food safety;food chain;international standard 22000;HACCP;Risk
Issue Date: 2020
Source: Țurcan Iuliu. (2020). Ensuring the Safety of the Food Chain by Implementing ISO 22000:2018 in the Enterprises of the Republic of Moldova. The journal of educational theory and practice DIDACTICA PRO., 20(1 (119)), 50–52. http://doi.org/10.5281/zenodo.3692635
Journal: Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională 
Abstract: 
Creşterea ofertei de alimente, combinată cu introducerea de noi tehnologii alimentare, creează necesitatea unui control riguros asupra inofensivităţii produselor alimentare. Sporirea numărului de agenţi economici în domeniul alimentar duce la creşterea riscurilor legate de siguranţa alimentelor. Astfel, siguranţa alimentelor poate fi demonstrată numai prin implementarea şi menţinerea în bună funcţionare a unui sistem de management al siguranţei alimentelor conform cerinţelor standardului internaţional ISO 22000:2018, care trebuie să fie parte componentă a oricărei organizaţii din lanţul alimentar.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/438
ISSN: 1810-6455
DOI: 10.5281/zenodo.3692635
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Asigurarea_infosenisivtatii_TURCAN_Iuliu.pdf19.15 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.