Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/547
Title: | Studiul soiurilor de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor în condiții de microvinificație | Authors: | STRATAN, Alexandra | Keywords: | soi;must;vin alb;indici fizico-chimici;fermentarea alcoolică | Issue Date: | 2020 | Source: | STRATAN, Alexandra. Studiul soiurilor de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor în condiții de microvinificație. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Volumul I, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020, pp. 431-434. ISBN 978-9975-45-632-6. | Project: | 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | Conference: | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020 | Abstract: | În această lucrare au fost studiate soiurile de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor albe seci în condiții de microvinificație în cadrul Departamentului Oenologie și Chimie, UTM. Pentru efectuarea cercetărilor au fost examinate 3 vinuri albe obținute din soiuri de strugurii Viorica, Riton, Legenda anul roadei 2018. S-a examinat dinamica fermentării alcoolice a tuturor soiurilor studiate și modificarea indicilor fizico-chimici pe tot parcursul ciclului tehnologic. |
URI: | https://ibn.idsi.md/ro/vizualizare_articol/106513 http://repository.utm.md/handle/5014/8576 http://cris.utm.md/handle/5014/547 |
ISBN: | 978-9975-45-632-6 |
Appears in Collections: | Proceedings Papers |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_TehStiint_UTM_StudMastDoct_2020_Vol_I_pg431-434.pdf | 487.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.