Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/547
Title: Studiul soiurilor de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor în condiții de microvinificație
Authors: STRATAN, Alexandra 
Keywords: soi;must;vin alb;indici fizico-chimici;fermentarea alcoolică
Issue Date: 2020
Source: STRATAN, Alexandra. Studiul soiurilor de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor în condiții de microvinificație. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Volumul I, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020, pp. 431-434. ISBN 978-9975-45-632-6.
Project: 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară 
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020
Abstract: 
În această lucrare au fost studiate soiurile de struguri de selecție nouă la producerea vinurilor albe seci în condiții de microvinificație în cadrul Departamentului Oenologie și Chimie, UTM. Pentru efectuarea cercetărilor au fost examinate 3 vinuri albe obținute din soiuri de strugurii Viorica, Riton, Legenda anul roadei 2018. S-a examinat dinamica fermentării alcoolice a tuturor soiurilor studiate și modificarea indicilor fizico-chimici pe tot parcursul ciclului tehnologic.
URI: https://ibn.idsi.md/ro/vizualizare_articol/106513
http://repository.utm.md/handle/5014/8576
http://cris.utm.md/handle/5014/547
ISBN: 978-9975-45-632-6
Appears in Collections:Proceedings Papers

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Conf_TehStiint_UTM_StudMastDoct_2020_Vol_I_pg431-434.pdf487.54 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.