Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/663
Title: Sarmalele – diversitate și tradiții
Authors: CAZAC, Viorica 
CÎRJĂ, Jana 
GROSU, Carolina 
GUTIUM, Olga 
SIMINIUC, Rodica 
Keywords: găluște;umplutură;frunze;condimente;formă
Issue Date: 2020
Source: CAZAC, Viorica; CÎRJA, Jana; GROSU, Carolina; GUTIUM, Olga; SIMINIUC, Rodica. Sarmalele – diversitate și tradiții. In: Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile. Editia 5, 24 noiembrie 2020, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul Patrimoniului Cultural, 2020, p. 30. ISBN 978-9975-52-222-9.
Conference: Conferința științifică internațională Valorificarea patrimoniului otnocultural în cercetare și educație
Abstract: 
Bucătăria tradițională din spațiul basarabean este rezultatul sintezei în timp a gusturilor, ideilor și obiceiurilor gastronomice. Cunoașterea ingredientelor utilizate, a termenilor, tehnologiilor de preparare, semnificației și tradițiilor reprezintă un obiectiv educațional, dar și de cercetare care merită atenție în vederea asigurării continuității ei.
URI: https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/114864
http://cris.utm.md/handle/5014/663
ISBN: 978-9975-52-222-9
Appears in Collections:Conference Abstracts

Files in This Item:
File Description SizeFormat
30-30_22.pdf177.02 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.