Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/887
Title: SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT
Authors: CAPCANARI, Tatiana 
CHIRSANOVA, Aurica 
SIMINIUC, Rodica 
Keywords: sos de cofetărie, Carob, produse funcționale
Issue Date: 2021
Conference: ICE-USV 2021
Abstract: 
Cercetarea este dedicată creării de noi produse funcționale folosind compuși bioactivi extrași din materiale vegetale autohtone. A fost dezvoltată tehnologia unui sos de cofetărie funcțional pe bază de Carob (Ceratonia siliqua) fără zahăr adăugat. Pentru prima dată au fost utilizare păstăi de Carob autohton în calitate de materii prime vegetale cu potențial funcțional.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/887
Appears in Collections:02-Silver Medals

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ICE_USV_2021_Silver_Chirsanova A..pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.