Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/977
Title: Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși
Authors: CEȘKO, Tatiana 
Issue Date: 2021
Source: CEȘKO, Tatiana. Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 409-410. ISBN 978-9975-45-699-9.
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor 
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/977
ISBN: 978-9975-45-699-9
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-409-410.pdf948.07 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.