Browsing by Author BANTEA-ZAGAREANU, Valentina

Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuriBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SANDU, Iuliana ; BAERLE, Alexei 
2021PASTRIES WITH FUNCTIONAL SPIRULINA PLATENSIS INGREDIENTSBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; DODON, Adelina 
2022Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscateBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; NETREBA, Natalia 
2022Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscateBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; NETREBA, Natalia 
2022Process for obtaining glazed candies based on dried fruitsBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; NETREBA, Natalia 
2022Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramelBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel