Browsing by Author BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2022 | Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuri | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SANDU, Iuliana ; BAERLE, Alexei |
2021 | PASTRIES WITH FUNCTIONAL SPIRULINA PLATENSIS INGREDIENTS | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; DODON, Adelina |
2022 | Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; NETREBA, Natalia |
2022 | Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; NETREBA, Natalia |
2022 | Process for obtaining glazed candies based on dried fruits | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; NETREBA, Natalia |
2022 | Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel |