Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  SIMINIUC, Rodica

Results 21-40 of 76 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
212022Functional profile of carob (Ceratonia siliqua L.) beans and pod pulp originated from the Republic of MoldovaCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RADU Oxana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica 
222019Gluten-free cookiesSIMINIUC, Rodica ; COSCIUG, Lidia 
232021Iaurt fără lactoză fortificat cu fierCAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica 
242020Impact of artisanal technologies on the quality indices of the cozonacSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
252020The Impact of Hydrothermal Treatments on Technological Properties of Whole Grains and Soriz (Sorghum oryzoidum) GroatsSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
262023Impact of Nutritional Diet Therapy on Premenstrual SyndromeSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
272022Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pastaCOVALIOV, Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; RESITCA, Vladislav ; SUHODOL, Natalia ; GROSU, Carolina ; SIMINIUC, Rodica 
282020The Impact of the COVID-19 Pandemic on the Use of Digital Technologies in Ensuring the Efficient e-Learning Process at the Technical University of MoldovaTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; BOSTAN, Viorel 
292021Impact of the Covid-19 Pandemic on the Use of Microsoft 365 and Learning Outcomes at the Technical University of MoldovaTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; BOSTAN, Viorel ; ȚURCANU, Tamara 
302022Impact of the Covid-19 Pandemic on the Use of Microsoft 365 and Learning Outcomes at the Technical University of MoldovaTURCANU, Dinu ; SIMINIUC, Rodica ; BOSTAN, Viorel ; ȚURCANU, Tatiana 
312020THE IMPACT OF THE PANDEMIC ON THE AGRI-FOOD SYSTEMSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
322020THE INFLUENCE OF BIOTECHNOLOGICAL STRATEGIES ON NUTRITIONAL ASPECTS OF BAKERY PRODUCTSSIMINIUC, Rodica 
332022Influence of Culinary Treatment on Soriz Mineral Elements (Sorghum Oryzoidum)SIMINIUC, Rodica ; COSCIUG, Lidia 
342022Instrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practiceSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; TURCANU, Dinu 
352022Microbiologie alimentaireCHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; BOISTEAN, Alina 
362011Modificarea calităţii biscuiţilor aglutenici obţinuţi din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrareSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI Alexandra 
372011Modificarea calităţii pandişpanului aglutenic din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrareSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI, Alexandra 
182022Nutritional status of pregnant women from Republic of MoldovaCOVALIOV, Eugenia ; POPOVICI, Violina ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica 
192023Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea meaSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru 
202022Pastry sauce with carob (Ceratonia siliqua) powderCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; SIMINIUC, Rodica