20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară


Project title
20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Code
20.80009.5107.09.
Project Coordinator
Start date
01-01-2020
Expected Completion
31-12-2023
 

Publications
(All)

Refined By:
Author:  TURCULET, Nadejda

Results 1-5 of 5 (Search time: 0.0 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF SEA BUCKTHORN GROWNIN THE REPUBLIC OF MOLDOVASANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; POPA, Sergiu ; TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
22020Influenţa adaosului de pudre de cătină albă asupra proprietaţilor reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slabȚURCANU, Angela ; TURCULEȚ, Nadejda 
32020Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread ProductionGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius 
42022The reduction of contamination of bakery products with Bacillus SubtilisTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
52021Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoșiTURCULET, Nadejda