Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1005
Title: | Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși | Authors: | TURCULET, Nadejda | Issue Date: | 2021 | Source: | TURCULEȚ, Nadejda. Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 446-447. ISBN 978-9975-45-699-9. | Project: | 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | Conference: | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1005 | ISBN: | 978-9975-45-699-9 |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-446-447.pdf | 848.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.