Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1005
Title: Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși
Authors: TURCULET, Nadejda 
Issue Date: 2021
Source: TURCULEȚ, Nadejda. Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 446-447. ISBN 978-9975-45-699-9.
Project: 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară 
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor 
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1005
ISBN: 978-9975-45-699-9
Appears in Collections:Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-446-447.pdf848.67 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.