GHENDOV-MOŞANU, Aliona
Full Name
GHENDOV-MOŞANU, Aliona
Main Affiliation
Personal Site
Email
aliona.mosanu@tpa.utm.md
ORCID
Scopus Author ID
Country
Moldova, Republic of
Loading...
1
0
20
0
false
Loading...
2
0
20
0
false
Results 41-52 of 52 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
41 | 2022 | Saponification Value of Fats and Oils as Determined from 1H-NMR Data: The Case of Dairy Fats | IVANOVA, Mihaela ; HANGANU, Anamaria ; RALUCA, Dumitriu ; TOCIU, Mihaela ; IVANOV, Galin ; STAVARACHE, Cristina ; POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DELEANU, Calin ; CHIRA, Nicoleta-Aurelia |
42 | 2020 | Synthetic dye’s substitution with chokeberry extract in jelly candies | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; STURZA, Rodica ; NICULAUA, Marius ; PATRAS, Antoanela |
43 | 2019 | Total carotenoid content evaluation of functional food products with rosehip powder (Rosa Canina) | POPOVICI, Violina ; STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; SORAN, Maria-Loredana ; LUNG, Ildico |
44 | 2022 | The use of apple pomace in the manufacture of yogurt | POPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CEȘKO, Tatiana |
45 | Mar-2018 | THE USE OF DOG-ROSE HIPS (ROSA CANINA) FRUITS IN THE PRODUCTION OF MARSHMALLOW-TYPE CANDY | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
46 | 2016 | Use of sea buckthorn fruits in the pastry manufacturing | STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; SUHODOL, Natalia |
47 | 2022 | Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificație | ȘAITAN, Olesea ; TARNA, Ruslan ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
48 | 2021 | Utilizarea coloranţilor naturali în industria alimentară Use of natural dyes in the food industry. | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
49 | 2021 | Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționale | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STURZA, Rodica |
50 | 2016 | Utilizarea făinii de şrot de nuci (juglans regia l.) la fabricarea biscuiţilor de tip Amaretti | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
51 | 2016 | Valorization of winemaking by-products in the production of jelly candies | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; CHIRIȚA, Elena ; PATRAS, Antoanela |
12 | 2022 | Yield and physico-chemical properties of pectin obtained from apple pomace in non-traditional ways | CEȘKO, Tatiana ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
Projects
(Principal Investigator)
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.001 seconds).
Title | P-Investigator |
---|---|
19.00208.1908.05. Obținerea și stabilizarea unor coloranți, antioxidanți și conservanți de origine vegetală pentru alimente funcționale | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |