Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1620
Title: | Determinants of consumer behaviour related to sugar substitutes intake in the Republic of Moldova | Other Titles: | Determinanți ai comportamentului consumătorilor în vederea utilizării înlocuitorilor de zahăr în Republica Moldova | Authors: | RADU Oxana CAPCANARI, Tatiana CHIRSANOVA, Aurica STURZA, Rodica |
Keywords: | natural and synthetic sweeteners;nutritional risks;sweet taste receptors;non-caloric products | Issue Date: | 2022 | Source: | RADU, Oxana; CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; STURZA, Rodica. Determinants of consumer behaviour related to sugar substitutes intake in the Republic of Moldova. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației. Vol.9, Partea 1, 3 iunie 2022, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Tipografia "Centrografic" SRL, 2022, pp. 314-320. | Project: | 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | Conference: | Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației | Abstract: | The problem of the increased number of diseases associated with the excessive consumption of kilocalories served as the basis for the expansion of the assortment of food products obtained with the addition of non-caloric sweeteners within the national market. |
URI: | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/166095 http://cris.utm.md/handle/5014/1620 |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314-320_7.pdf | 949.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.