Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1620
Title: Determinants of consumer behaviour related to sugar substitutes intake in the Republic of Moldova
Other Titles: Determinanți ai comportamentului consumătorilor în vederea utilizării înlocuitorilor de zahăr în Republica Moldova
Authors: RADU Oxana 
CAPCANARI, Tatiana 
CHIRSANOVA, Aurica 
STURZA, Rodica 
Keywords: natural and synthetic sweeteners;nutritional risks;sweet taste receptors;non-caloric products
Issue Date: 2022
Source: RADU, Oxana; CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; STURZA, Rodica. Determinants of consumer behaviour related to sugar substitutes intake in the Republic of Moldova. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației. Vol.9, Partea 1, 3 iunie 2022, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Tipografia "Centrografic" SRL, 2022, pp. 314-320.
Project: 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară 
Conference: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Abstract: 
The problem of the increased number of diseases associated with the excessive consumption of kilocalories served as the basis for the expansion of the assortment of food products obtained with the addition of non-caloric sweeteners within the national market.
URI: https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/166095
http://cris.utm.md/handle/5014/1620
Appears in Collections:Conference Abstracts

Files in This Item:
File Description SizeFormat
314-320_7.pdf949.22 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.