Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1768
Title: | Procedeu de uscare a piersicilor prin metoda convecției forțate | Authors: | VIŞANU, Vitali TISLINSCAIA, Natalia BALAN, Mihail MELENCIUC, Mihail TURCANU, Dinu POPESCU, Victor |
Keywords: | Fructe de piersic, convecție forțată | Issue Date: | 2023 | Conference: | ICE-USV 2023 | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară în deosebi la procedeul de deshidratare a fructelor de piersic, care poate fi aplicat la întreprinderile din industria alimentară, în laboratoarele și centrele de cercetare care au legătură cu procesul de uscare. Scopul invenției constă în aplicarea procedeului de deshidratare a piersicilor prin metoda convecției forțate și reducerea consumului de energie prin optimizarea duratei de tratare termică a produsului. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1768 |
Appears in Collections: | 03-Bronze Medals |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ICE-USV_2023_Bronze_Vișanu V..pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.