Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1768
Title: Procedeu de uscare a piersicilor prin metoda convecției forțate
Authors: VIŞANU, Vitali 
TISLINSCAIA, Natalia 
BALAN, Mihail 
MELENCIUC, Mihail 
TURCANU, Dinu 
POPESCU, Victor 
Keywords: Fructe de piersic, convecție forțată
Issue Date: 2023
Conference: ICE-USV 2023
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară în deosebi la procedeul de deshidratare a fructelor de piersic, care poate fi aplicat la întreprinderile din industria alimentară, în laboratoarele și centrele de cercetare care au legătură cu procesul de uscare.
Scopul invenției constă în aplicarea procedeului de deshidratare a piersicilor prin metoda convecției forțate și reducerea consumului de energie prin optimizarea duratei de tratare termică a produsului.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1768
Appears in Collections:03-Bronze Medals

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ICE-USV_2023_Bronze_Vișanu V..pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.