Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2132
Title: Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare
Authors: ADASCALIȚA, Lucia 
CAZAC, Viorica 
Issue Date: 2022
Source: ADASCALIȚA-CRIGAN, Lucia, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare. In: Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare, Ed. 14, 30-31 mai 2022, Chișinău. Chișinău: Institutul Patrimoniului Cultural, 2022, Ediția 14, R, p. 65. ISBN 978-9975-84-158-0.
Project: 20.80009.0807.17 Educație pentru revitalizarea patrimoniului cultural național prin tehnologiile tradiționale de prelucrare utilizate în Republica Moldova în contextul multiculturalității, diversității și integrării europene 
Conference: Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare
Abstract: 
Patrimoniul gastronomic al Republicii Moldova este variat atât după tipul produselor, surselor utilizate, a modului de preparare și prezentare, cât și a tradițiilor legate de acestea.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/2132
ISBN: 978-9975-84-158-0
Appears in Collections:Proceedings Papers

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-65_5.pdf234.77 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.