Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2132
Title: | Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare | Authors: | ADASCALIȚA, Lucia CAZAC, Viorica |
Issue Date: | 2022 | Source: | ADASCALIȚA-CRIGAN, Lucia, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare. In: Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare, Ed. 14, 30-31 mai 2022, Chișinău. Chișinău: Institutul Patrimoniului Cultural, 2022, Ediția 14, R, p. 65. ISBN 978-9975-84-158-0. | Project: | 20.80009.0807.17 Educație pentru revitalizarea patrimoniului cultural național prin tehnologiile tradiționale de prelucrare utilizate în Republica Moldova în contextul multiculturalității, diversității și integrării europene | Conference: | Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare | Abstract: | Patrimoniul gastronomic al Republicii Moldova este variat atât după tipul produselor, surselor utilizate, a modului de preparare și prezentare, cât și a tradițiilor legate de acestea. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/2132 | ISBN: | 978-9975-84-158-0 |
Appears in Collections: | Proceedings Papers |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-65_5.pdf | 234.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.