Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2305
Title: | Urzicile - plantă multifuncțională în preparate tradiționale | Authors: | GUTIUM, Olga CAZAC, Viorica |
Keywords: | plante de primăvară;urzici;preparate tradiționale;beneficii;obiceiuri | Issue Date: | 2022 | Source: | GUTIUM, Olga, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Urzicile – plantă multifuncțională în preparate tradiționale. In: Tradiţii şi procese etnice, Ed. 3, 31 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Notograf Prim, 2022, Ediția 3, R, p. 34. ISBN 978-9975-84-157-3.. | Project: | 20.8009.0807.17 | Conference: | Tradiţii şi procese etnice | Abstract: | Alimentele tradiționale joacă un rol important în identitatea locală, comportamentul consumatorilor, transferul patrimoniului cultural pentru generațiile viitoare și interacțiunea acestui patrimoniu cu restul lumii. Produsele autohtone sunt, de regulă, produse naturale, care au valoare nutritivă şi biologică înaltă şi se înscriu perfect în tradiţiile alimentare naţionale. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/2305 | ISBN: | 978-9975-84-157-3 |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Show full item record
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.