Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2305
Title: Urzicile - plantă multifuncțională în preparate tradiționale
Authors: GUTIUM, Olga 
CAZAC, Viorica 
Keywords: plante de primăvară;urzici;preparate tradiționale;beneficii;obiceiuri
Issue Date: 2022
Source: GUTIUM, Olga, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Urzicile – plantă multifuncțională în preparate tradiționale. In: Tradiţii şi procese etnice, Ed. 3, 31 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Notograf Prim, 2022, Ediția 3, R, p. 34. ISBN 978-9975-84-157-3..
Project: 20.8009.0807.17 
Conference: Tradiţii şi procese etnice
Abstract: 
Alimentele tradiționale joacă un rol important în identitatea locală, comportamentul consumatorilor, transferul patrimoniului cultural pentru generațiile viitoare și interacțiunea acestui patrimoniu cu restul lumii. Produsele autohtone sunt, de regulă, produse naturale, care au valoare nutritivă şi biologică înaltă şi se înscriu perfect în tradiţiile alimentare naţionale.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/2305
ISBN: 978-9975-84-157-3
Appears in Collections:Conference Abstracts

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p--34.pdf115.45 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.