Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/548
Title: Analiza profilului antocianic al vinului roşu din soiul de struguri Feteasca Neagră
Authors: STRATAN, Alexandra 
VUTCARIOV, Doina 
Keywords: Feteasca Neagră;vin roșu;substanțe fenolice;profil antocianic;tratamente de limpezire
Issue Date: 2020
Publisher: Universitatea Tehnica a Moldovei
Source: STRATAN, Alexandra, VUTCARIOV, Doina. Analiza profilului antocianic al vinului roȘu din soiul de struguri Feteasca Neagră. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor = The Technical Scientific Conference of Undergraduate, Master and PhD Students, Universitatea Tehnică a Moldovei, 1-3 Aprilie, 2020. Chișinău, 2020, vol. 1, pp. 427-430. ISBN 978-9975-45-632-6.
Project: 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară 
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020
Abstract: 
În lucrare a fost analizat profilul antocianic al vinurilor roșii din soiul de struguri autohton Feteasca Neagră, anul roadei 2018 și 2019. Cercetarea a avut drept scop evaluarea modificǎrilor care au loc în timpul operațiilor de limpezire a vinurilor. S-a constatat, că rapoartele antocianilor din probele supuse tratamentelor de limpezire cu jelatină și PVPP prezintă o valoare mai mică față de proba martor în sensul scăderii concentraţiei antocianilor în urma tratamentelor de limpezire cu diferite produse oenologice.
URI: http://repository.utm.md/handle/5014/8575
http://cris.utm.md/handle/5014/548
ISBN: 978-9975-45-632-6
Appears in Collections:Proceedings Papers

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Conf_TehStiint_UTM_StudMastDoct_2020_Vol_I_pg427-430.pdf290.66 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.