Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/548
Title: | Analiza profilului antocianic al vinului roşu din soiul de struguri Feteasca Neagră | Authors: | STRATAN, Alexandra VUTCARIOV, Doina |
Keywords: | Feteasca Neagră;vin roșu;substanțe fenolice;profil antocianic;tratamente de limpezire | Issue Date: | 2020 | Publisher: | Universitatea Tehnica a Moldovei | Source: | STRATAN, Alexandra, VUTCARIOV, Doina. Analiza profilului antocianic al vinului roȘu din soiul de struguri Feteasca Neagră. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor = The Technical Scientific Conference of Undergraduate, Master and PhD Students, Universitatea Tehnică a Moldovei, 1-3 Aprilie, 2020. Chișinău, 2020, vol. 1, pp. 427-430. ISBN 978-9975-45-632-6. | Project: | 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | Conference: | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020 | Abstract: | În lucrare a fost analizat profilul antocianic al vinurilor roșii din soiul de struguri autohton Feteasca Neagră, anul roadei 2018 și 2019. Cercetarea a avut drept scop evaluarea modificǎrilor care au loc în timpul operațiilor de limpezire a vinurilor. S-a constatat, că rapoartele antocianilor din probele supuse tratamentelor de limpezire cu jelatină și PVPP prezintă o valoare mai mică față de proba martor în sensul scăderii concentraţiei antocianilor în urma tratamentelor de limpezire cu diferite produse oenologice. |
URI: | http://repository.utm.md/handle/5014/8575 http://cris.utm.md/handle/5014/548 |
ISBN: | 978-9975-45-632-6 |
Appears in Collections: | Proceedings Papers |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_TehStiint_UTM_StudMastDoct_2020_Vol_I_pg427-430.pdf | 290.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.