Browsing by Author CIUMAC, Jorj
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2001 | Despre biodisponibilitatea calciului în produse de panificaţie suplimentate | DESEATNICOV, O. ; STURZA, R. ; CIUMAC, J. |
2019 | Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuci | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CIUMAC, Jorj |
2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
2019 | Process for bleaching nuts Juglans regia L. | CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia |
2021 | PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVE | CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj |
2019 | Technology for fermented beverage preparation based on walnut milk | BOAGHI, Eugenia ; CIUMAC, Jorj |
2019 | Water Activity Influence on Walnuts (Juglans Regia L .) Microbiological and Oxidative Stability | BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; CIUMAC, J. |