Browsing by Author CIUMAC, Jorj

Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Despre biodisponibilitatea calciului în produse de panificaţie suplimentateDESEATNICOV, O. ; STURZA, R. ; CIUMAC, J. 
2019Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuciBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CIUMAC, Jorj 
2018Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L.CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur 
2019Process for bleaching nuts Juglans regia L.CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia 
2021PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVECHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj 
2019Technology for fermented beverage preparation based on walnut milkBOAGHI, Eugenia ; CIUMAC, Jorj 
2019Water Activity Influence on Walnuts (Juglans Regia L .) Microbiological and Oxidative StabilityBOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; CIUMAC, J.