Department of Food Technology

Organization name
Department of Food Technology
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 141-150 of 150 (Search time: 0.004 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1412016Use of sea buckthorn fruits in the pastry manufacturingSTURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; SUHODOL, Natalia 
1422022Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramelBANTEA-ZAGAREANU, Valentina ; SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel 
1432022Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificațieȘAITAN, Olesea ; TARNA, Ruslan ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
1442021Utilizarea coloranţilor naturali în industria alimentară Use of natural dyes in the food industry.GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
1452021Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STURZA, Rodica 
1462016Utilizarea făinii de şrot de nuci (juglans regia l.) la fabricarea biscuiţilor de tip AmarettiGHENDOV-MOŞANU, Aliona 
1472021Valorisation des extraits de marc de raisin dans les formulations alimentairesGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
1482016Valorization of winemaking by-products in the production of jelly candiesGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; CHIRIȚA, Elena ; PATRAS, Antoanela 
1492019Vegetable oils: do they have antioxidant activity?IVANOVA, Raisa ; ELISOVETCAIA, Dina ; TATAROV, Pavel 
1502022Yield and physico-chemical properties of pectin obtained from apple pomace in non-traditional waysCEȘKO, Tatiana ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona