Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 Iaurt, pulbere, topinambur
- 1 nutritional value, fruits
- 1 Oțet, vin alb, coji de nuci, fermentare
- 1 produse funcționale, humus funcțional
- 1 pulbere de topinambur, inulină, microfloră
- 1 pâine funcțională, semințe de cânepă
- 1 sauce, sugar
- 1 semințe, cînepă, omogenizare
- 1 sos de cofetărie, Carob, produse funcționale
- 1 sos, cofetărie, boabe de carob
- < previous next >
Type
- 25 Award
Results 21-25 of 25 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
21 | 2023 | Process for producing a non-alcoholic drink | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana |
22 | 2021 | SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
23 | 2021 | UTILIZAREA COJILOR DE NUCI IN FERMENTAREA OȚETULUI | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris |
24 | 2021 | Utilizarea cojilor de nuci in fermentarea oțetului | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris |
25 | 2023 | Valorificarea co-produselor vitivinicole moldovenești: identificarea și caracterizarea agenților multifuncționali | CHIRSANOVA, Aurica ; BOISTEAN, Alina ; CHIORU, Ana ; PALADI, Daniela ; SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana |