Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  BOAGHI (COVALIOV), Eugenia
Author:  BOIȘTEAN, Alina

Results 1-12 of 12 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12020CONSUMER BEHAVIOR RELATED TO SALT INTAKE IN THE REPUBLIC OF MOLDOVACHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; DESEATNICOV, Olga ; BOISTEAN, Alina ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica 
22022The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticksSUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina 
32022Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A reviewCAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; DESEATNICOV, Olga ; SUHODOL, Natalia ; BOISTEAN, Alina 
42023Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea meaSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru 
52021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
62021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
72022Procedeu de obţinere a beţişoarelor acloride (fără sare)SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina 
82021PROCESS FOR OBTAINING YOGURT WITH JERUSALEM ARTICHOKE POWDER (HELIANTHUS TUBEROSUS)GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOIȘTEAN, Alina 
92022Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixesCHIRSANOVA, Aurica ; ŢIŢEI, Victor ; BOISTEAN, Alina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; ZACUȚELU, Marcel 
102023Valorificarea co-produselor vitivinicole moldovenești: identificarea și caracterizarea agenților multifuncționaliCHIRSANOVA, Aurica ; BOISTEAN, Alina ; CHIORU, Ana ; PALADI, Daniela ; SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana 
112021Valorisation de coquilles de noix broyées dans le processus de fermentation acetique afin d'obtenir du vinaigreCHIRSANOVA, Aurica ; BOIȘTEAN, Alina ; COVALIOV, Eugenia ; REȘITCA, Vladislav 
122022Сравнительный анализ химического состава солода и пивной дробины, полученной в процессе производства пиваSUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOISTEAN, Alina