Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Type:  Award
Author:  TURCANU, Dinu

Results 1-12 of 12 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Compositions and method for producing cozonac with spontaneous flora sourdoughSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
22023Compoziții și procedee pentru obtinerea painii fara gluten din faina de sorizSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
32021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
42021Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
52022Contributions regarding nutritional eradication of gluten consumption diseases (2021-2023)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
62023Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea meaSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru 
72022Personalized nutrition and intelligent technologies for my well-beingSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; POJAR, Daniela ; CUJBA, Rodica 
82023Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
92023Procedura și compoziția de obținere a pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din frunze de spanac (Spinacia Oleracea)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
102023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD FROM SORIZ FLOUR (SORGHUM ORYZOIDUM)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
112023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD WITH THE ADDITION OF PULP FROM SPINACH LEAVES (SPINACIA OLERACEA)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu 
122023PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTENFREE BREAD WITH THE ADDITION OF ELDERBERRY BERRY PULP (SAMBUCUS NIGRA)SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu