20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară


Project title
20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Code
20.80009.5107.09.
Project Coordinator
Start date
01-01-2020
Expected Completion
31-12-2023
 

Publications
(All)

Refined By:
Author:  NETREBA, Natalia

Results 1-4 of 4 (Search time: 0.0 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Assessment of Quality Indices and Their Influence on the Texture Profile in the Dry-Aging Process of BeefBULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; NETREBA, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
22022Caracteristica comparativa a proprietaților fizico-chimice ai semințelor de struguri chardonnay și pinotNETREBA, Natalia ; BOEŞTEAN, Olga ; GUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica 
32022Properties of winemaking by-products of Feteasca Neagra grape seedsGUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; BAERLE, Alexei ; NETREBA, Natalia ; BOEŞTEAN, Olga ; HARITONOV, Svetlana ; GAINA, Boris 
42022Proprietățile extractelor hidrofile din semințele de struguri autohtoni MoldovaGUREV, Angela ; DRAGANCEA, Veronica ; NETREBA, Natalia ; BOEŞTEAN, Olga