Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1767
Title: | Procedeu de fabricare a iaurtului | Authors: | POPESCU, Liliana SAVCENCO, Alexandra BAERLE, Alexei TATAROV, Pavel GHENDOV-MOŞANU, Aliona STURZA, Rodica PATRAS, Antoanela |
Keywords: | Colorant natural, iaurt, șofrănel | Issue Date: | 2023 | Conference: | ICE-USV 2023 | Abstract: | Scopul invenţiei propuse constă în fabricarea iaurtului cu colorant natural galben, cu caracteristici senzoriale plăcute, stabilitate înaltă a culorii, precum și îmbogățit cu substanțe biologic active din șofrănel (chalcone). |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1767 |
Appears in Collections: | 03-Bronze Medals |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ICE-USV_2023_Bronze_Sturza R..pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.