Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1767
Title: Procedeu de fabricare a iaurtului
Authors: POPESCU, Liliana 
SAVCENCO, Alexandra 
BAERLE, Alexei 
TATAROV, Pavel 
GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
STURZA, Rodica 
PATRAS, Antoanela 
Keywords: Colorant natural, iaurt, șofrănel
Issue Date: 2023
Conference: ICE-USV 2023
Abstract: 
Scopul invenţiei propuse constă în fabricarea iaurtului cu colorant natural galben, cu caracteristici senzoriale plăcute, stabilitate înaltă a culorii, precum și îmbogățit cu substanțe biologic active din șofrănel (chalcone).
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1767
Appears in Collections:03-Bronze Medals

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ICE-USV_2023_Bronze_Sturza R..pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.