Browsing by Author TURCULET, Nadejda
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2019 | Antimicrobial activity of sea Buckthorn powder against four pathogenic bacteria strains | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; TURCULET, NADEJDA ; SANDULACHI, Elizaveta ; STURZA Rodica |
2022 | ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF SEA BUCKTHORN GROWNIN THE REPUBLIC OF MOLDOVA | SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; POPA, Sergiu ; TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2020 | Influenţa adaosului de pudre de cătină albă asupra proprietaţilor reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slab | ȚURCANU, Angela ; TURCULEȚ, Nadejda |
2022 | The manufacture of bakery products from triticale flour | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2021 | THE MANUFACTURE OF BAKERY PRODUCTS FROM TRITICALE FLOUR | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2022 | The manufacture of bakery products from triticale flour | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2020 | Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread Production | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius |
2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2021 | Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticale | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana |
2022 | The reduction of contamination of bakery products with Bacillus Subtilis | TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
2021 | Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși | TURCULET, Nadejda |