Browsing by Author GUTIUM, Olga
Showing results 7 to 12 of 12
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
15-Dec-2020 | SARMALE - SYMBOL OF MOLDOVAN GASTRONOMY | GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; CAZAC, Viorica |
2020 | Sarmalele – diversitate și tradiții | CAZAC, Viorica ; CÎRJĂ, Jana ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica |
2021 | Traditional Preparation of Baba Neagra, a Moldovan Culinary Treasure | COVALIOV, Eugenia ; GUTIUM, Olga ; CAZAC, Viorica ; BABCENCO, Coralia |
2021 | Umplutură funcţională din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L) utilizată în patisserie | CAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga |
2021 | Umplutură funcţională pentru patiserie | CAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga |
2022 | Urzicile - plantă multifuncțională în preparate tradiționale | GUTIUM, Olga ; CAZAC, Viorica |