Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Date Issued:  [2020 TO 2021]
Date Issued:  2021
Author:  BOIȘTEAN, Alina
Author:  CHIRSANOVA, Aurica

Results 1-8 of 8 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
22021Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinamburCHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina 
32021Procedeu de obţinere a oţetului din vin albBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica 
42021The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.)BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris 
52021PROCESS FOR OBTAINING YOGURT WITH JERUSALEM ARTICHOKE POWDER (HELIANTHUS TUBEROSUS)GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOIȘTEAN, Alina 
62021UTILIZAREA COJILOR DE NUCI IN FERMENTAREA OȚETULUIBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
72021Utilizarea cojilor de nuci in fermentarea oțetuluiBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris 
82021Valorisation de coquilles de noix broyées dans le processus de fermentation acetique afin d'obtenir du vinaigreCHIRSANOVA, Aurica ; BOIȘTEAN, Alina ; COVALIOV, Eugenia ; REȘITCA, Vladislav