Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 bakery products industry, nutritional security
- 1 bakery products, bakery products, gluten
- 1 Food industry, acid fermentation, white wine vinegar
- 1 functional sauce, sea buckthorn, puree
- 1 nutritional value, organoleptic indices
- 1 produse de morărit, securitate alimentară
- 1 pâine funcțională, semințe de cânepă
- 1 pâine fără gluten, securitate alimentară
- 1 semințe, cînepă, omogenizare
- 1 sos, cofetărie, boabe de carob
- next >
Fulltext
Results 1-12 of 12 (Search time: 0.0 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2023 | Compoziții și procedee pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
2 | 2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
3 | 2023 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepă | CAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
4 | 2023 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepă | CAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
5 | 2023 | Procedeu de obținere a sosului de cofetărie funcțional fără zahăr adăugat | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
6 | 2023 | Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
7 | 2023 | Procedura și compoziția de obținere a pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din frunze de spanac (Spinacia Oleracea) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
8 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD FROM SORIZ FLOUR (SORGHUM ORYZOIDUM) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
9 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD WITH THE ADDITION OF PULP FROM SPINACH LEAVES (SPINACIA OLERACEA) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
10 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTENFREE BREAD WITH THE ADDITION OF ELDERBERRY BERRY PULP (SAMBUCUS NIGRA) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
11 | 2023 | Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berries | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
12 | 2023 | THE PROCESS FOR OBTAINING VINEGAR FROM WHITE WINE FERMENTED IN WALNUT SHELL (JUGLANS REGIA L.) | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris |