Showing results 21 to 33 of 33
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
15-Dec-2020 | SARMALE - SYMBOL OF MOLDOVAN GASTRONOMY | GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; CAZAC, Viorica |
2020 | Sarmalele – diversitate și tradiții | CAZAC, Viorica ; CÎRJĂ, Jana ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica |
2022 | Significance and multiple values of the rhombus in traditional Romanian art | CAZAC, Viorica ; ADASCALIȚA, Lucia |
2021 | SOLUȚIONAREA ESTETICĂ ȘI CONSTRUCTIVĂ A GHIDULUI DE PROMOVARE A REPUBLICII MOLDOVA PENTRU COPII CU VÂRSTA DE LA 7 ANI | STAMATIN, Andrei ; CAZAC, Viorica |
2020 | Textilele de interior - forme de reprezentare și elemente interculturale comune | ADASCALIȚA, Lucia ; CAZAC, Viorica |
2022 | Textilele tradiţionale de interior – funcţii şi diversitate | CAZAC, Viorica |
2021 | Traditional Preparation of Baba Neagra, a Moldovan Culinary Treasure | COVALIOV, Eugenia ; GUTIUM, Olga ; CAZAC, Viorica ; BABCENCO, Coralia |
2022 | THE TRADITIONAL ROMANIAN COSTUME BETWEEN AESTHETICS,COMMUNICATION AND SUSTAINABILITY | CAZAC, Viorica |
2022 | Tradiții de organizare estetică a cămășii și accesoriilor în costumul popular | CAZAC, Viorica ; FLOREA-BURDUJA, Elena |
2020 | Tradițiile gastronomice ale bucatelor dulci din Republica Moldova | BABCENCO, Coralia ; CAZAC, Viorica |
2021 | Umplutură funcţională din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L) utilizată în patisserie | CAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga |
2021 | Umplutură funcţională pentru patiserie | CAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga |
2022 | Urzicile - plantă multifuncțională în preparate tradiționale | GUTIUM, Olga ; CAZAC, Viorica |